“MESLEK SEÇİMİNE DESTEK” DERGİSİ DAĞITILIYOR

İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesinde ‘Meslek Seçimine Destek’ dergisini öğrencilere dağıtarak, derginin öğrencilere meslek seçiminde çok faydalı olacağını söyledi.

GÜNCEL 8.04.2013 22:24:09 0
“MESLEK SEÇİMİNE DESTEK” DERGİSİ DAĞITILIYOR
    Karabük Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından meslek seçimi aşamasında olan öğrencilere destek vermek amacıyla hazırlanan ‘Meslek Seçimine Destek’ dergisinin okullarda dağıtımına başladı.
    Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, kariyer planlarını yaparken, öğrencilere yardımcı olmak amacıyla hazırlana Meslek Seçimine Destek dergisinin tüm ortaokul ve liselere gönderileceğini de belirterek, “ Türkiye genelinde 700 bin adet basılan dergi, İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanlarının katılacağı seminerlerde öğrencilerle paylaşılacak. Dergi, meslek seçimi aşamasında bulunan öğrencilere dikkat edilmesi gereken noktalar, kendini tanıma, çalışma hayatı ile ilgili bilgiler, mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı konularında yardımcı olacaktır. Meslek Seçimine Destek dergisi tüm öğrenciler ve veliler için yol gösterici bilgiler içermektedir. Burada amacımız öğrencilerimizin mesleki becerilerini tanıyarak kariyer planlamalarını doğru yapmalarını sağlamaktır. Bu noktada iş ve meslek danışmanlarımız okulları ziyaret ederek rehber öğretmenlerle düzenleyecekleri seminerlerde iş arama becerileri ve dergi hakkında öğrencileri bilgilendireceklerdir” dedi.

Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °